Två lag på dekis i laddat möte

Hoyzer Boyz började säsongen strålande för att ha tappat det mesta de senaste matcherna. Bollen vill bara inte in! FC Åsgarn 2.0 har kämpat i botten sedan start, men är säkert lika revanschsugna som de gultröjade.

Ett Hoyzer Boyz med naggat självförtroende efter tre raka förluster med den bedrövliga målskillnaden 2-9 jagar den förlorade formen, flytet och målkänslan från säsongsupptakten. På pappret borde FC Åsgarn 2.0 vara en munsbit med blott åtta mål framåt och astronomiska 36 i baken på sju matcher. Åsgarn har tagit sina enda poäng genom uddamålsvinsten mot Diplom IS där också halva lagets målskörd framåt noterades. Annars har det blivit idel förluster.

Hoyzer har dålig erfarenhet av revanschsugna lag, så det krävs en fullgod insats av samtliga om man ska trygga en trepoängare till Gamboet. Räkna med två lag som kommer gå för fullt för att återupprätta sin skadade självkänsla. En dålig match idag och varken spelare eller ledare i Hoyzer kan vara säkra på att jobbet finns kvar då division 12 sparkar igång igen i augusti månad. Det faktum att Åsgarn liksom Hoyzers ärkerival Erasure spelar i lila torde vara ytterligare tändvätska.

Annars har den gångna veckan för Hoyzer mest cirkulerats kring spekulativa spelaraffärer, huliganer som hotar lagledningen och supportrar som börjat tappa hoppet om att den här säsongen ska sluta bättre än de tidigare i fotbollsklubbens historia. General Managern har lovat krafttag mot slappheten och den stundtals bristande koncentrationen och viljan på match och träning, vilket enligt uppgift har synts på veckans träningar.

Det gäller också att få igång målskyttarna igen. På de tre senaste matcherna är det bara Ola av Hoyzers toppforwards som mäktat med att pilla in en ynka boll. Men det har gnuggats kondition, tempo, avslut och konstruktiva uppspel den senaste veckan, så det återstår att se hur det visar sig på plan. Det är nu eller aldrig för Gamens Gäng. Vi ses 18.00 på Långbro BP!