Heta för Hoyzertröjan

Sommaruppehållet har för Hoyzer Boyz liksom andra storklubbar inneburit mängder med rykten om spekulativa värvningar. General Managern har in elfte timmen varit förtegen, men i samband med lagets upptaktsmöte avslöjades de hetaste namnen.

ITAR-TASS var naturligtvis på plats och kan avslöja tre spelare som Hoyzer Boyz har behållit för provspel under sommaren och som enligt General Managern har erbjudits kontrakt. Dessa behövde dock inte beträda Långbros grus i de gula tröjorna prydda med gamemblemet i måndags, då laget inledde höstsäsongen med en komfortabel WO-triumf.

Inget är alltså i dagsläget helt klart, men intrycket var att det bara var detaljer som återstod. Noterbart med denna satsning är att om alla värvningar går igenom kommer Hoyzer Boyzatt stärka samtliga lagdelar och i ärlighetens namn är det nog exakt vad som kan behövas för att klättra i tabellen.

Detta kan också medföra att Hoyzer blir ytterligare ett i raden av klassiska lag som får en brödraduo i laget: fotbollsbröderna Micke och Daniel Ek. De övriga förmågorna har rekommenderats och scoutats till klubben av nuvarande spelare.

Mikael Edgren
är en stark, defensiv spelare med bra tillslag. Kommer att kunna bli en förstärkning för lagets backlinje med sitt uppoffrande spel och säkra brytningar. Kommer ofta ut ur en bollduell med lädret under kontroll. Måste förbättra kondition och eventuellt förbättra tempot i dribblingarna, men å andra sidan är det sällan man vill se sista backen försöka sig på tvåfotare eller ens enfotare i eget straffområde.

Daniel Ek kan bäst beskrivas som en kvick och teknisk spelare, med bra tajming, spänst, öga för spelet och en förmåga att hinna upp omöjliga bollar. Har förutsättningar att bli ett mycket användbart offensivt vapen för Hoyzer under höstsäsongen både som framspelare och målskytt. Kan vara den spelare laget behöver för att få ordning på målproduktionen efter en motig inledning av säsongen.

Tony Eriksson, en kille med mycket boll i sig men som enligt egen utsago har en bit kvar till toppformen. Främst är det konditionen och det defensiva arbetet som måste förbättras. Annars är Tony en given förstärkning på Hoyzers mittfält med bra offensiva löpningar och fin bollbehandling.

Naturligtvis kommer vi att följa upp utvecklingen kring nyförvärvens vara eller icke vara och även försöka nå dessa för en kommentar.