Byxlösa Hoyzer Boyz räddade

Man är vad man klär sig och länge har Hoyzer Boyz saknat officiella matchshorts. Detta asymmetriska virrvarr av knickers, mjukisbyxor och olikfärgade shorts stack i ögonen på Smedby Digital som kom klubben till undsättning. Möt mannen bakom Hoyzer Boyz första stora sponsor.

Hoyzer boyz framgångar har gjort att klubbens ekonomi fått fart, liksom att man nu hoppas att den ökade exponeringen ska underlätta att knyta till sig fler sponsorer. Lagom till seriens slutspurt skrev man på ett samarbetsavtal med webbyrån Smedby Digital.

Snabbt resulterade detta i att Hoyzers byxlösa situation löstes och de elegant svarta shortsen har redan gjort debut på gruset. Ett oumbärligt komplement till de gula tröjorna. Vi träffar Smedbys VD Fredrik Torstensson, som faktiskt även provspelat för Hoyzer Boyz.

Hoyzer Boyz har gjort sig kända för att vara stora i såväl mun som ölkonsumtion, en hybris samt en kultur i och kring laget som inte alltid återspeglas på plan. Varför väljer Smedby Digital att samarbeta med just Hoyzer Boyz?
Trots att jag bara var med på en träning för två år sedan är jag alltid Hoyzer i hjärtat.

Beskriv vad sponsorsavtalet går ut på.
Sponsring är ett affärsmässigt samarbete till ömsesidig nytta för parterna. Den huvudsakliga motprestationen vid sponsring är att sponsorn köper en exponering av sitt eget namn eller rätten att utnyttja den sponsrade myndighetens namn för att öka sin goodwill. Exempel kan vara sponsorns namn på en skylt i myndighetens lokaler, på webbplatsen, brevpapper eller annat tryckt material. Men jag hoppas ju på att få hänka på en öl någon gång

Hoyzer Boyz har redan inlett en furiös satsning inför nästa säsong. Försäsongen startade samma vecka som serien avslutades, truppen har förstärkts och man har redan mäktat med ett par framgångsrika träningsmatcher. Kommer detta att matchas av några sorts kampanjer från er sida med tanke på den radikalt ökade exponering Smedby Digital kommer att få?
5000 spänn till den som tatuerar Smedbys logotyp på armen!

Hur ser du på framtiden för Hoyzer Boyz?
Bollen är rund, det finns inga lätta matcher, allt kan hända…