Spelarskandalen: Är Kapten nästa Judas?

Många var de som satte kaffebrödet i vrångstrupen då de läste om Hoyzer Boyz lagkaptens erkännande om sina avvikande kostvanor. Lagledningen har ännu inte uttalat sig, men lagets strateg Taktikern var inte sen att sända in ett upprört brev till redaktionen. Och han skräder inte orden!

Fridlund är känd för att göra spektakulära och provocerande uttalanden i media. Men att på detta sätt gå ut och hävda att han är vegetarian är ett alltför rejält övertamp. Det här slår mot allt som klubben står för, och tyder på att Fridlund vill ha en konflikt med såväl klubb som fans.

För oss, utbildade taktiker, är det här inget annat än ett försök till att riva kontraktet. Vi kan bara spekulera i anledningen till detta, men många skulle inte bli förvånade om vi får se Fridlund i en lila Erasuretröja nästa säsong.

Så fram tills dessa att detta rykte förnekas kan vi räkna med att General Manager låter scouterna sondera terräng. Mycket att bevisa, Fridlund.