Värvningsrykten i Hoyzer Boyz (Uppdaterat)

Löjliga säsongen är i full gång, transferfönstren står på vid gavel och spelare blåser in och ut med korsdraget. Efter en succeartad säsong vid sidan av gruset, men mer sparsmakad dito beträffande matchspel, har Gamens gäng Hoyzer Boyz öppnat för nya värvningar. Vi kommer kontinuerligt att rapportera om de senaste ryktena beträffande truppen 2008.

En händelserik vecka ligger framför oss då Hoyzer har aviserat att truppen ska vara spikad efter denna fredag. Men redan nu kan vi ge en fingervisning om hur Hoyzer Boyz trupp 2008 kommer se ut. Senaste ändringarna är markerade i rött.

Klara nyförvärv
Niclas Josef Josefsson, målvakt
När Jonas Jacobsson signalerade att hans första säsong som burväktare i Hoyzer Boyz också skulle bli hans sista satte omedelbart jakten på lagets viktigaste spelare fart. Hoyzers maktfullkomlige General Manager kunde snart presentera sitt lovande nyförvärv: Niclas, med gedigen erfarenhet från spel i Brommapojkarna, beskrivs som en reaktionssnabb och placeringsskicklig keeper som ger lugn och stabilitet bakåt, vilket förhoppningsvis kommer höja nivån på hela laget.
Kristoffer Kearsley, mittfältare.
Med värvningen av Niclas Josefsson öppnades även möjligheten att få med Kearsley på köpet, också han med bakgrund i BP. Han har övertygat på såväl träningar som maltkvällar, är en stark, kampvillig allroundspelare och skrev sålunda kontrakt med Hoyzer Boyz.
Klas Jonson, anfallare.
Klas Jonson är uppenbart tänkt att konkurrera med lagets i nuläget enda renodlade anfallare Ola Wiklander. Klas har gedigna meriter från spel med GIF Sundsvall, är snabb, teknisk, spelskicklig och bra på huvudet. Kanske har Hoyzer hittat målsprutan man så länge saknat? Jonson har skrivit på ett halvårskontrakt med option på förlängning.
Per Levin, mittfältare
Från ingenstans dök Per Levin upp på hoyzerträningarna och har visat god inställning på och vid sidan av gruset. Har gått från klarhet till klarhet vilket övertygat General Managern att också ge Per chansen i gult denna säsong.

Vem får äran att dra på sig den gula Hoyzertröjan 2008?

Klara förluster
Jonas Jacobsson, målvakt
Jonas har valt att inte förlänga sitt ettårskontrakt utan satsar på sin tenniskarriär.
Sinan Öztürk, anfallare
Sinan hade svårt att komma upp till sin optimala nivå, hämmades av skador och försvann snart ur truppen redan under föregående säsong.
Nicolas Alvear, mittfältare
“Nico” började starkt under försäsongen för att sedan försvinna helt när serien satte igång. Kommer inte att representera Hoyzer Boyz denna säsong.

Rykten – på väg ut
Fredrik Achatius, mittfältare
“Dudde” såg pigg ut under försäsongen förra året, men har sedan varit borta av privata skäl. Förhoppningar finns om en comeback, men inget är i nuläget klart, så klubben har uppbackning på hans position.

Avskrivna rykten
Zet Enochson, försvarare
“Zeta” har varit allorstädes frånvarande under hela försäsongen vilket skapat grogrund för rykten om att han ej skulle spela i Gamens gäng också denna säsong. Nu kan vi lugna alla Zetas supporters – veteranhoyzern blir kvar också i år.
Andreas Karmaa, mittfältare.
Han syntes bara till en enda träningsmatch under förra årets säsongsavslutning, men hans insats imponerade stort på lagledningen som därefter jobbat på att knyta Andreas till laget som en playmaker på mittfältet. Andreas har provtränat med Hoyzer Boyz men kommer av tidsskäl inte skriva kontrakt med klubben. Däremot kommer han fortsätta att träna med laget i mån av tid, vilket kan öppna för nya förhandlingar då transferfönstret öppnar igen.
Bjørnar Berger
Redan under föregående säsong varslade lagets kanske mest allsidiga spelare att han sannolikt skulle flytta hem till Norge efter nyår. Sedan dess har klubbledningen och spelarna försökt övertala honom att stanna och General Managern lyckades efter många förhandlingar fåigenom ett specialavtal med norrmannen, ett prestationsbaserat kontrakt där Berger kommer pendla för att spela vissa matcher.