Hoyzer Boyz trupp spikad

 Med en dryg månad till seriestarten är det klart vilka som kommer att representera Hoyzer Boyz på gruset 2008. Kärnan i truppen finns kvar, med ett flertal intressanta nyförvärv.
Hoyzer Boyz 2008
1  Niclas Josefsson
3  Robert Bäckström
4  Oscar Hallberg
5  Micke Ek
6  Ola Wiklander
7  Carlis Fridlund
8  Hans Håkanson
9  Jon Nilsson
10 Klas Jonsson
11 Mikael Wiman
12 Mikael Edgren
13 Zet Enochsson
14 Daniel Sannum
15 Bjørnar Berger
20 Kristoffer Kearsley
21 Per Levin
23 Tony Eriksson
87 Jonny Wiederholm
Kursiverade spelare är nya i truppen för 2008

General Managern kommenterar truppen:
– Vi har en mycket slagkraftig och bred trupp i nuläget, som kommer göra bra ifrån sig. Utan att hymla kan jag säga att det är den starkaste truppen som någonsin iklätt sig Hoyzers färger. Sedan finns viss osäkerhet kring hur mycket vi får se av vissa nyckelspelare. Berger kommer pendla från Oslo och det återstår att se hur länge vi kan behålla vårt nya offensiva vapen, Klas Jonsson.

Dessutom kan naturligtvis skador och andra anledningar till frånvaro tvinga oss att omvärdera läget. Det kan mycket väl bli så att vi liksom föregående år värvar nytt under sommaruppehållet. Men i dagsläget är jag mycket nöjd med spelarmaterialet. Nu nalkas hård träning och flera prestigefulla träningsmatcher och under den resan hoppas jag att vi spelar ihop laget till en välgrusad lagmaskin.