Hoyzers General Manager betackar sig för ”Guldkontrakt”

Ett gyllene tillfälle och ett generöst kontrakt? Knappast om man frågar Hoyzer Boyz som förhåller sig kritiska till hela upplägget. Bryggerijätten har inget att hämta hos Gamens gäng.

Hoyzer Boyz lagsympatier är minst sagt spretiga. Fördelningen inom truppen är relativt jämn beträffande Stockholmslagen, medan andra spelare håller bruksortslag som Halmstad, IFK Göteborg, ÖSK och Liverpool närmast hjärtat. Men klubbens General Manager menar att det är av underordad betydelse. Som spelare i Hoyzer Boyz är man klubben lojal. Därför förhåller man sig kallsinniga till bryggerijättens sk Guldkontrakt.

– Det spelar ingen roll hur feta sedelbuntar de viftar med. Aldrig att vi säljer vår själ, våra lagfärger och emblemet med Gamen för några fribiljetter och tröjor. Vi har redan vårt eget ölmärke Hoyzerbier i ryggen såväl som magen. Vi har inte för åsikt att låta något annat bryggeri sola sig i vår stjärnglans.

Hoyzers irrationelle mittfältsterrier Ogge Hallberg rasar mot bryggeriets skambud:
– Helt uteslutet att jag skulle spela i ett lag med koppling till något av dessa lag. Dessutom skulle vi tvingas spela en match på sk naturgräs. Det är dags att säga ifrån de orimliga sponsorsvillkoren i dagens fotboll.