Inför el Superclásico – Telefonterror mot Hoyzerspelare

Källor nära Hoyzer Boyz klubbledning gör gällande att spelare i Hoyzer ska ha telefontrakasserats natten till det viktiga derbyt mot Andrea Doria. Ett osportsligt grepp av Dorias C-supporters kunde man tro, men skandalöst nog kan det ha handlat om en eller flera spelare i AD-truppen

Idag möts brödraklubbarna Andrea Doria och Hoyzer Boyz i en match som redan fått episka proportioner. Psykkriget är i full gång och båda lagen skyr favoritskapet. Hoyzer Boyz skyr dessutom det påtvingade plastunderlaget som en oliv i groggen. Återstår att se vad de båda lagen har att visa upp på plan när domaren blåser igång ett av försäsongens klassiska möten.

Natten till lördagen trappades psykkriget upp då, enligt initierade källor, en känd Andrea Doria-spelare påhejad av andra i truppen skall ha ringt nattliga samtal till Hoyzerspelare, allt för att bringa laget ur balans inför prestigemötet. Hoyzers lagkapten Carlis Fridlund var en av de som drabbades, men visar sig oberörd och vill tona ner skandalen:

– Jag blev uppringd ett par gånger en bit in på småtimmarna. Men eftersom jag dessvärre inte fått i mig min erforderliga fredagsfylla kunde jag ändå inte sova. Dorianerna var som sig bör innan ett derby rätt på lyset och ställde en massa dumma frågor, men var trevliga och glada. Jag tycker att det tyder på god laganda att ringa motståndarna natten innan en så viktig match. Ska bli extra kul att möta dom idag.

Återstår alltså att se om Andrea Doria lyckats med sitt lömska uppsåt att psyka Hoyzer inför matchen, eller om det bara ger extra bränsle till ett redan furiöst påeldat Gamgäng. Det må vara plast, men nu avgörs allt på plan!

Andrea Doria vs. Hoyzer Boyz, Lördag 8/3, Gubbängens IP, 12.45