Hoyzer Boyz presenterar Daniel Sannum

I vår serie av spelarpresentaioner har vi nu kommit till Hoyzer Boyz nummer 14. Den storväxte vänsterbacken med de brutala polisongerna och vårdslösa glidtacklingarna – Daniel Sannum.

Hur skulle du beskriva dig själv som fotbollspelare?
Dålig teknik, ingen vidare kondis, men brukar oftast kunna rensa undan ganska bra. Inte speciellt rädd för stryk eller blodsutgjutelse vilket också kan vara en bra egenskap när man spelar korpen på en sådan här hög nivå.

Vad gör du vid sidan av fotbollskarriären?
Studerar, jobbar, dricker en öl då och då. Ibland lyssnar jag på musik, kanske ser en film. Tar hand om krukväxterna. Letar just nu efter en hobby.
Vad var mest minnesvärt från föregående säsong?
Jag har ganska dåligt minne, men Hoyzerfesten var ju nåt i hästväg. Kommer dock inte ihåg så mycket därifrån heller. Men Tysklandsresan för att proviantera inför festen var trevligt. Dock inte hemresan sittandes på några ölflak i skåpet på bilen mellan Malmö och Stockholm.

Vad är du mest nöjd med vad gäller din egen prestation den gångna säsongen?
Min och Jonnys tredagarsfest efter att vi vunnit mot Erasure. Inte de bästa nerverna när vi sitter två dagar senare på Carmen. Jag hade inte ens varit hemma efter matchen. Naturligtvis var ju matchstrumporna på fortfarande. Men jag får tacka Jonny för att jag fick låna en t-shirt.

Vad har du för målsättning inför säsongen 2008?
Röka lite mindre precis innan match. Vet inte om det beror på dåliga nerver eller dålig karaktär, men det är nåt som jag ska försöka se över.

Hur är formen inför säsongen?
Kunde ha varit bättre men kunde även ha varit sämre. Har köpt nån form av näringstillskott i pillerform som jag hoppas kan hjälpa. Väntar bara på ett godkännande från Dietisten.

Något som måste bli bättre i år?
Jag måste bli bättre på att spela med benskydd. Är stor motståndare till detta och tycker mest dom sitter ivägen. Sen kan man ju tycka att lite löpträningen skulle vara på sin plats. Skryter fortfarande om att jag sprungit Götajoggen (15km) två ggr för ca 10 år sedan.

Hur slutar derbyna mot ärkerivalen Erasure?
Skulle de mot förmodan få ihop ett lag till den kommande säsongen så har jag väldigt svårt att se att de skulle utgöra något hot.

Namn: Daniel Sannum
Nummer: 14
Position: Vänsterback
Ålder: 26 år
Längd: 188 cm
Matchvikt: Skulle vilja säga runt 84 kg men runt 90 är mer nog mer troligt.
Säsonger i HB: Detta blir 4:e