Fräck bildkupp mot Hoyzer Boyz

Det var tänkt att de nya matchställen skulle presenteras vid en högtidlig ceremoni med efterföljande presskonferens först imorgon fredag. Men någon ville annorlunda och har på okänt vis kommit över bilder som publicerats på en internetsida.

Bilden, förmodligen tagen med en sjavig kameramobil eller uråldrig digitalkamera, visar tydligt matchställen i emballaget de alldeles nyligen levererades i. Sannolikt är de tagna på Hoyzers materiallager. Vi frågar Hoyzers något bakfulla materialare Bubblan vad som kan ha hänt.

– Ja vet inte, asså. Jag och materialarassistenten Dunken packade upp dom, sorterade och märkte kläderna. Sen var klockan mycket, så vi gick till Corso för att fira med ett järn. Är ganska så säker på att jag låste. Det var i alla fall låst när jag vaknade på bänken i omklädningsrummet i förmiddags.

Det internetpublicerade smygtagna fotot på bortastället

Det verkar alltså som att förövaren kommer förbli okänd, brottet ouppklarat. Från laghåll tar man inte så allvarligt på det, utan menar att de redan fått se de nya tröjorna, men att det kanske är lite snopet att morgondagens presskonferens missar lite i genomslagskraft.