Nya andrastället presenteras

På en relativt välbesökt presskonferens i förmiddags presenterades Hoyzer Boyz sprillans nya andraställ. Men inköpet har inte varit helt okomplicerat då det tilltänkta inköpskapitalet och mer därtill blev stulet. Men tack vare en ny storsponsor kan Hoyzer nu ikläda sig andrafärgen brunt.

Så var de äntligen här – de nya matchställen, elegant bronsbruna med den Svarta Gamen broderad på gyllene sköld. Det hela såg först ut att gå i stöpet då vinsten från vinterns storslagna Hoyzerfest stals av någon mindre probat individ, pengar som var vikta för införskaffande av nytt material. Men då datakonsultföretaget BF Applikationssupport AB fick höra om den fräcka kassastölden fick Hoyzer Boyz ett erbjudande de inte gärna kunde tacka nej till. Hoyzers högsta ansvarige, General Managern, är märkbart belåten:

– Vi är mycket nöjda med att kunna presentera det här mycket fördelaktiga sponsoravtalet med BF Applikationssupport. Vi är också mycket nöjda och stolta över de nya matchställ som avtalet burit frukt till.
Enligt uppgift kommer Hoyzer Boyz nya bortaställen liksom de gula hemmaställen inte bära någon annan logotyp än den karaktäristiska Svarta Gamen, detta i enlighet med önskemål från den nya tröjsponsorn. Istället kommer exponering att ske helt i andra medier. Enligt säkra uppgifter är BF Applikationssupports sponsoravtal det hittills största i Hoyzers historia.

Motståndarna kan vara lugna – det finns bara en Kapten

Matchpremiär för de bronsbruna tröjorna blir i det internationella bortamötet mot åländska korpmästarna Strandnäs Stål. Noterbart är att Hoyzer Boyz systerlag Hoyzer Girlz kommer ha dessa färger som sitt förstaställ.