Micke Ek kommenterar skandalbilderna

Det var i förra veckan ett par bilder publicerade på Internet visade upp en till synes skägglös och medvetslös Micke Ek. Det förstnämnda fick Hoyzeranhängare att rasa, eftersom ansiktsbehåring är något man håller högt i klubben. Men nu ger huvudpersonen svar på tal och dementerar både att han skulle vara fri från ansiktshår och att han skulle befinna sig i Österrike.

Vi publicerar Hoyzermittfältarens öppna brev i sin helhet:

”Med anledning av den här förtalskampanjen som pågår gentemot min person så vill jag bara göra några påpekanden.
1: Jag befinner mig i Schweiz, inte Österrike.
2: Jag har i sann centraleuropeisk anda anlagt en mustasch. På bilderna i fråga kan det vara svårt att se eftersom jag i mitt något trötta tillstånd råkar dölja min håriga överläpp.

Hoppas härmed få ett slut på denna tunga tid för mig som Hoyzer Boy och medmänniska.
/Micke Ek”