Ärkerivalen Erasure återuppstår

De klassiska mötena mellan Hoyzer Boyz och Erasure BK är några av korpens mest prestigefyllda bataljer. Hittills har det dock sett mörkt ut, då brist på hjärta och engagemang i den lilatröjade tvillingklubben tyckts sätta stopp denna säsong. Men nu tycks det ändå bli ett Erasure för 2008 vilket bäddar för nya hatderbyn klubbarna emellan.

Precis när Hoyzer Boyz givit upp hoppet om glödheta derbyn mot sin nemesis Erasure tycks hela fallet ha tagit en ny vändning. Erasure har genom korpenkansliets försorg beviljats medverka i sista stund och allt tyder på att de åter kommer ställas mot Hoyzer Boyz i två glödheta derbyn. Erasures nye lagansvarige Filip Stenman kommenterar:

”Det var först när vi läste att Emil (Bertz) hade gått till Hoyzer Boyz vi insåg att vi skulle vara tvungna att fixa allting själva. Tidigare har ju alltid någon annan gjort det. Så jag hörde med de andra grabbarna i laget om de var sugna. Så nu blir det en säsong till på grus, även om de flesta av oss skulle föredra konstgräs. Många i laget har hållit igång med innebandy så det borde inte vara så svårt att komma igång igen.”