Hoyzer Girlz tröjsponsor talar ut

När det blev klart att Hoyzer Girlz skulle göra premiär som korplag var näringslivet inte sena att svara. Förlagsjätten Schibsted vann till sist huggsexan om att få exponeras på lagets matchtröjor. Detta innebär att de hårda tjejerna i Hoyzer Girlz kommer spela i tröjor prydda med ”Sagoprinsessan”, något som lagledningen ser som en klockren sponsor.

Schibsted Förlags flickmagasin Sagoprincessan blir Hoyzer Girlz tröjsponsor och det är svårt att tänka sig något mer passande för det hårdföra Gamlaget. Vi kontaktade förlagschefen Jonas Svensson för en kommentar till avtalet.

Varför har ni valt att sponsra Hoyzer Girlz?
Vi tar ett samlat grepp på vår positionering för att bygga en stark plattform i kundernas medvetande. Det handlar om att kommunikativt visualisera perceptioner och inte produkter. Vi har tänkt utanför boxen för att skapa ett koncept som tillfredställer konsumenternas krav på demand.

Vad hoppas ni få ut av samarbetet med Hoyzer Girlz?
Vi har marinerat frågan i vår think tank i syfte att skapa en win-win situation. Genom att benchmarka mot de vassaste aktörerna och som early adopter ta rygg på deras low hanging fruits är vi övertygade om att vår strategi kommer att leverera the biggest bang for the buck.

Vad har Sagoprinsessan gemensamt med tjejfotboll?
Det vet man väl hur tjejer är. Allihop gillar ju rosa grejer och gardiner och gulliga djur och sånt….

Jonas Svensson, förlagschef med integritet

Hur känner ni inför det faktum att Hoyzer Girlz går upp direkt i division 5?
Ju högre ribban ligger, ju svårare är det att komma över

Kommer ni att närvara på Hoyzer Girlz matcher?
Finns det VIP-läktare?

Vill du tillägga något för läsarna?
Det är alldeles för mycket sport inom idrotten.

Hoyzer Girlz premiärspelar mot Lövet kommande måndag kl 19.30 på Bandhagens Gymnasiums Bollplan.