Hoyzer bjuder till fest

Imorgon torsdag drar Hoyzer Boyz fotbollssäsong igång och premiärvinsten ska naturligtvis firas som sig bör med ett större intag av maltdryck till tonerna av hård, stökig, tyskinspirerad rockmusik. Därför bjuder Altweltgeier Armee Fraktion, ett samarbete mellan Hoyzer Boyz, Hoyzer Girlz och Kommando Hoyzer, in till en helkväll i Gamens tecken på rockklubben ROCKS denna fredag.

Altweltgeier Armee Fraktion har i ett exklusivt samarbete med ”Steffe” abonnera ROCKS fredagen den 18/4 mellan 19:00 – 21:00 då alla gäster med ett bultande Gamhjärta är välkomna, samt naturligtvis motståndarna i våra egna serier division 11 södra respektive div 5 södra dam – ett utmärkt tillfälle att bekantas sådär lagom innan de stenhårda grusfajter som stundar.

21:00-03:00 släpps även Erasureanhängare och annat löst folk in i mån av plats, så kom i tid.

Per ”Den nye” Levin vänder plattor hela kvällen, det kommer finnas Hoyzermerch till försäljning, baren är välfylld och inkluderar även den välrenommerade Hoyzershotten.

Det är gratis inträde samt Happy Hoyzerpriser på öl och vin fram till 23:00. Sedan festar vi naturligtvis vidare tills stängningsdax 03:00 nästa morgon! Var lite gatusmart och kom förbi redan vid sju och ta en öl och en stämpel så kan du droppa in när som helst senare.

Mer information om festen hittar du på Ansiktsboken

För er som inte var på den förra stora Hoyzerfesten, samt för oss som var där men med vaga minnsebilder finns här en (minnes)lucköppnare till förra årets blötaste fest – Never Mind Fotbollsgalan!