Supporterkallelse – alla till Bandhagen!

Lagrådet i Hoyzer Boyz kallar tillsammans med supportersammanslutningen Hoyzers vänner till publikfest ikväll, då våra stolta systrar i Hoyzer Girlz har sin jungfrufärd i Korpens seriesystem. Hjälp oss att göra kvällen minnesvärd och heja fram gamlaget till sin första seger!

Vem blir matchvinnare ikväll?

Ikväll kl 19.30 på Bandhagens Gymnasiums grusplan skrivs det ett stycke fotbollshistoria. Då beträds gruset av Hoyzer Girlz för första gången i tävlingssammanhang. Räkna med premiärnerver spända som fiolsträngar, tufft spel, svett, skrubbsår och en fanatisk Hoyzerklack. Naturligtvis kommer Hoyzerbier och lagmerchendise finnas till försäljning. Kom dit och heja fram världens koolaste gamlag!

Var där eller förbli en fyrkant!

Hoyzer Girlz vs. Lövet
Mån 21 april kl 19.30
Bandhagens Gymnasiums Bollplan
alldeles i närheten av Bandhagens T-bana