Hoyzer Boyz besegrade vädrets makter

Skadekris, hällregn och åska var en enkel match för Hoyzer Boyz. Kvällens motståndare Södermalms SS var om möjligt ännu enklare att besegra. De dök nämligen inte ens upp. Om det var Svarta Gamens lag eller just vädret som avskräckte de notoriskt temperamentsfulla gossarna från Söder förblir ett mysterium.

Blöta men lyckliga firade Hoyzer den tilldömda 5-0-segern. Södemalms Sportsällskap ställde inget lag på Långbros regnsjuka grusplan denna torsdagsafton. Är det månne ett styrkebesked att ett motståndarlag för andra gången den här säsongen väljer att lämna walkover snarare än att låta sig förnedras av Hoyzer Boyz?

Var är motståndarna?

Med trepoängaren behåller Hoyzer sin serieledning skuggade av ärkerivalerna Countryside Alliance. Nu väntar speluppehåll, men tro inte att Gamen vilar för det. Imorgon spelar Hoyzers mixlag i utomparlamentariska vänsterns turnering Frihetliga fotbollscupen. Och nästa helg går världshistoriens första Hoyzer Cup av stapeln.

Jonny Wiederholm var åter tillgänglig efter sin ljumskskada

I serien väntar närmast FC Vantör som visat på stigande form utan att riktigt få resultaten med sig. Den 4 september kl 20.15 blir vi varse om Hoyzer Boyz segertåg fortsätter.

Hoyzer Boyz firar 5-0-segern (WO)