Ändrade matchtider för Hoyzer Boyz

På grund av den bedrövliga belysningssituationen på Långbro BP har lagen i Hoyzers serie gemensamt kommit överense om att flytta fram alla matchstarter med en halvtimme. Detta för att undvika det kompaktaste av höstmörkret som gör sig alltmer påmint för varje vecka som går.

Gårdagens match mot FC Vantör var inget för skumögda spelare. Trots att belysningen till skillnad från angränsande planen hade fullt fungerande lampor var det helt ovärdigt korpfotboll på den här nivån. Älvsjö kommun borde skämmas som dragit sig för att lägga pengar på att åtminstone få de installerade lamporna att fungera, men har som sagt sålt marken till ett företag som ska börja bygga bostadsrätter efter denna säsong.

Lag och domare har för att anpassa sig till den uppkomna situationen gemensamt kommit överens om att tidigarelägga samtliga matcher resten av serien med 30 minuter. Nya speltider för Svarta Gamens lag blir därför som följer:

Tor 11 Sep
19.45 FC Stolpskott – Hoyzer Boyz

Tor 18 Sep
17.30 Hoyzer Boyz – Young Boys Älvsjö

Tor 25 Sep
19.00 Countryside Alliance – Hoyzer Boyz

Tor 2 Okt
18.15 Hawkins Crew – Hoyzer Boyz

Tor 9 Okt
18.15 Hoyzer Boyz – Bajen Fans

Tor 16 Okt
17.30 Fiume Lago – Hoyzer Boyz

Samtliga matcher spelas alltså också fortsättningsvis på Långbro BP1 beläget mellan Fruängen och Älvsjö nära korsningen Linbodavägen/Vantörsvägen.