Hoyzer Boyz utnämnt till Södermalms coolaste korplag

Nu var det också officiellt, det som de flesta av oss vetat länge; Hoyzer kan stolt titulera sig som Söders coolaste korplag enligt tidningen Södermalmsnytt.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det var knappt ett år sedan Hoyzer förärades en helsida i Södersporten, nominerade till titeln Söders coolaste korplag. Därefter en chockens tystnad innan det kändistäta fotbollslaget Andrea Doria hörde av sig och förklarade att de dragit tillbaks sin anmälan från tävlingen efter att (förmodligen liksom fler klubbar) ha insett sig besegrade på förhand.

Faksimil ur Södermalmsnytt 071103, Foto: Andreas Enbuske

Lagkapten Per-Jarle Heggelund, tillika kommentator för norska Canal+ sade: ”Vi trodde vi var cool til det der bildet av dere dukket opp i Södermalmsnytt. Bildet av dere var så mektig det fikk sin egen post på vårt siste styremöte.” Dorianerna föreslog istället ett långsiktigt samarbete klubbarna emellan, inte minst för att lära sig av Hoyzer Boyz koolness. Detta har också utmynnat i vänskapsmatcher och supporterstöd för varandras lag.

Men den officiella titeln lät alltså vänta på sig, tills Hoyzerkansliet idag nåddes av följande bulletin: ”I tävlingar av denna dignitet tar det tid för juryn att fatta ett beslut. Men nu har vi gjort det och föga överraskande kan nu Hoyzer boyz titulera sig Söders coolaste korplag.” Prisutdelning sker i veckan och tro inte på några villkor att ni hört det sista om detta!