Kalabalik i Hoyzer

Grusfotboll handlar om så mycket mer än fotboll, i synnerhet om man har hjärtat i Hoyzer Boyz och/eller systerföreningen Hoyzer Girlz. Som en storslagen avslutning på säsongen som gått och en officiell rivstart på försäsongen 2009 bjuder därför Söders officiellt koolaste korplag in till stor Hoyzerkalabalik på rockhaket Klubb Gås.

Fjolårssäsongen bjöd som bekant alla Gamvänner på resultatmässig succé med serieseger för Hoyzer Boyz och en stark fjärdeplacering för Hoyzer Girlz. Men nu är det väl ändå dags att sikta in sig på året serie och lägga gamla framgångar till handlingarna. Och hur gör man detta bättre än genom en rejäl festlighet?

Boka lördagen den 28 februari för stort kalas i Svarta Gamens tecken! Då infesterar Hoyzer Klubb Gås på Folkungagatan 122 för kalas och kalabalik långt in på småtimmarna. Portarna öppnas redan kl 20 och fram till 21 kostar ölen bara 29 kr (därefter 39 kr) Den notoriska Hoyzershotten kostar 45 kr hela aftonen och som brukligt festar vi på åtminstone fram till stängning kl 03.

Hoyzer Boyz irrationelle allroundspelare Per Levin spelar rock ur den tyngre skolan fram till midnatt, därefter tar Klubb Gås ordinarie DJ över. Hoyzermerch kommer finnas till försäljning under första halvan av kvällen. Inträde är 40 kr inklusive garderob. De 20 första betalande Hoyzermedlemmarna går in gratis mot uppvisande av medlemskort (det svartbruna) + legitimation och betalar enbart 10 kr i garderobsavgift.

Det hela är en öppen tillställning så naturligtvis är det bara extra kul om gamla motståndarlag och andra nyfikna vill sluta upp för att göra bokslut över den gångna grussäsongen och fira in den nya. Det kan bli mycket folk, så se till att vara där i tid!

Hjärtligt välkomna!