Höstrea i Hoyzer Shop

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder, eller om det var tvärtom. Hursomhelst välkomnar Hoyzer höstrusket med ett erbjudande om att köpa snygga Hoyzerkläder och andra oumbärliga attiraljer med femtom procents rabatt. Och varför inte passa på att bunkra upp med julklappar på en gång?

Tillhör du de förtappade själar som ännu inte kollat in Hoyzers webbshop? Även om du gjort det är shoppen värd ett extra besök, dels för att den är uppdaterad med nya produkter och motiv, dels för att vi under två veckor i november bjuder på en rejäl rabatt. Handla din Hoyzermerch mellan den 9/11 och 23/11 så får du hela 15% rabatt på hela sortimentet!

I sortimentet finns massor med tishor och toppar med olika tryck, sportjackor, väskor, barn- och bebiskläder, vantar, mössor, muggar, underkläder, osv. För den som vill ekipera sig i Svarta Gamens tecken finns det helt enkelt ett rikt urval att ösa ur. Butiken uppdateras dessutom kontinuerligt med nya produkter och motiv. Nog tjatat – jag är övertygad om att alla vid det här laget bara dreglar efter att få fylla på Hoyzergarderoben. Instruktionerna hur man får tillgång till rabatten följer.

Priserna som anges i shoppen är innan rabatten. I kassan där du ska bekräfta din beställning fyller du i koden NOVEMBERREA i fältet för rabattkupong. Då räknas de 15 procenten av från det sammanlagda priset. Voilá och det är mycket billigare! Kom ihåg att maila carlis@hoyzer.se innan du gör beställningen, om du nu önskar en annan siffra än den som anges på produkten du önskar. Kolla också in måttabellerna som finns tillgängliga i produktdetaljerna så du är säker på att få rätt storlek!

Stora som små, tjejer som killar, spelare som supporters. Hitta din grej i Hoyzer Shop!