Girlzen nöjda trots förlust

Det var tre veckor sedan Hoyzer Girlz spelade match senast, men ändå lyckades man ta vid där förra matchen slutade. Positiv stämning, kämpaglöd och tidvis mycket bra passningsspel visar att formkurvan fortfarande är uppåtgående.

Efter ett upphåll för helgdag och en WO-vinst var Hoyzertjejerna mycket spelsugna när man gick in på planen mot Stockholm Snipers, som hittills vunnit alla sina matcher överlägset och inte släppt in ett enda mål. Det märktes också på Girlzen i matchens inledning, man var lite avvaktande och ville känna av motståndet. Det visade sig inte alls vara så tufft som man befarat och när Hedvig via en motspelare gjorde matchens första mål vågade Hoyzer ta för sig mera.

Mia sätter hårt mot hårt i närkamp med Snipersanfallare

Tjejerna i Snipers verkade lite förvånade över motståndet, men lade i en högre växel och kvittering var snart ett faktum. Även om Snipers tidvis hade mycket av spelet hade de svårt att komma till avslut. Dock de dock göra ytterligare ett mål och när halvtid blåstes stod det 2-1 till Stockholm Snipers.

I andra halvlek var det jämnare, Hoyzer Girlz fick till passningsspelet och hade några bra chanser, men lyckades inte avsluta. När Snipers med ett mycket snyggt nickmål gjorde 3-1 var förlusten ett faktum. Det återstod då några minuter av matchen, men Girlzen avslutade med gott mod.

Vi noterar att årets domare har en bra stil. Lugn och trygg i sina domslut, missar ibland, men inte så att något lag ges favörer. Istället för att utvisa vid svordomar säger han efter matchen att ”tänk på det”. Fortsätt så!

Maria och Anneli visar nikotinisterna sina ”moves”

I eftersnacket konstaterades att man trots förlust var nöjda: ”vi spräckte i alla fall nollan!” Passningsspelet fortsätter att fungera bra, alla håller positioner och markeringar mycket bättre än när säsongen inleddes. Det finns alltid saker att jobba med och just nu är det avslut och fasta situationer. Girlzen ser redan fram emot nästa torsdag och att man då ska få lagets första vinst efter spelad match.