Hoyzer fyller 400

Hoyzer har på senare tid knappast rosat marknaden med massiva sportsliga framgångar, men det finns andra områden där klubben håller absolut världsklass. Matchreferatet från Hoyzer Boyz första serieseger satte en milstolpe i redaktionens historia, då det var den fyrahundrade artikeln vi publicerar här på Grusplan!

Det är åter dags att jubilera och klappa sig på axeln över ett väl förvärvat arbete. Förra gången Hoyzerredaktionen firade hade vi precis fyllt 250. Detta genom att redaktörerna intervjuade varandra och trots att mycket vatten runnit under broarna sen dess känns det faktiskt som om det var igår (läs artikeln här)

Året var 2008; Hoyzer Boyz hade med lite hjälp tagit sin första och förmodligen enda serieseger i ligans dramatiska sista omgång. Året dessförinnan utnämndes man till Årets Lag på Grusplan, den första och enda gång den utmärkelsen delats ut. Därefter har det sportsliga varit upp och ner för Svarta Gamens herrar, men där Girlzen gått från klarhet till klarhet, inte minst genom andraplaceringen i fjol.
Ola Wiklanders förlösande ledningsmål i torsdagens match

Tyngre har det varit under 2010, men det är glädjande att också detta jubileum sammanfaller med ett Hoyzerscoop av positiv natur. Hoyzer Boyz fick äntligen hyfs på spelet, marginalerna på sin sida, tog följaktligen årets första trepoängare i seriespelet och segerreferatet blev den 400:e artikeln. Drygt 200 000 gånger har dessa artiklar lästs, vilket i sig torde ge Hoyzer en topplacering bland lagen på Grusplan.

Vi på redaktionen vill tacka våra trogna läsare, samt alla som genom åren bidragit med texter, bilder, uppslag och uppmuntran. Hoyzer fortsätter hålla flaggan högt och vår ambition är att också i framtiden tillhöra den absoluta toppen inom sportjournalistik på grusnivå.