Hoyzer säljer sig billigt!

Svarta Gamens lag Hoyzer drabbades åter av ett tungt bakslag, då det plötsliga snöovädret skjutit försäsongen flera veckor på framtiden. Men i väntan på att få se våra hjätar på gruset kan man ekipera sig för våren. Det är nämligen stor rea på allt i Hoyzer Shop, inklusive de nya tröjorna med spelarmotiv som på kort tid blivit en försäljningssuccé!

Hoyzer Boyz kollektion bestående av dam- och herr- och barntishor med spelarporträtt har sålt som smör i solsken. Inte blir det sämre av att Hoyzer Shop nu sänker priserna ytterligare i vårens stora rea, genom 15 procents rabatt på hela sortimentet av varor. Missa inte detta tillfälle att ekipera dig inför den stundande fotbollssäsongen, gärna med motiv av dina favoritspelare! Men Hoyzer Shop rymmer så mycket mer än så; alltifrån sportjackor och träningskläder till väskor, toppar, munkjackor och bebiskläder!

Klicka på bilden för större bildspel, eller gå direkt till Hoyzer Shop

Ta en titt i Hoyzer Shop och säkra en vår i Svarta Gamens tecken. Erbjudandet gäller på alla beställningar t o m 6:e mars. Observera att alla priser i shoppen anges innan rabattavdrag. För att få dina varor 15% billigare, ange koden “FÄRDIGAGÅ” i kassan så räknas rabatten av från summan!