Tankar om Hoyzer Boyz serie (del 2) UPPDATERAD

Serieindelningen släpptes i förra veckan och redaktionen var inte sena att scouta motståndet. Hoyzer Boyz är tillbaks i Johannesdal, men ställs mestadels mot obekant motstånd. Vi fortsätter att diskutera serien och lagen med lagkapten Carlis Fridlund.

Då Hoyzer Boyz division spikades defnitivt bjöd den på en ändring, samtidigt vi gör en rättelse från vad som tidigare angivits. Klart är att serien blir än svårare att förutspå! Uppdateringarna är angivna i rött.

Läs första delen här

Stockholm Söder Div 09A
Onsdagar, Johannesdals BP

Hoyzer Boyz
Pojkar blir Män
Ivar Lo Park Rangers
Real Hägersten
Långbro IF
SP Gamla Stan
FC Bärsilåda
VIP SRBIJA

I del två kommenterar vi Hoyzer Boyz motståndare:

Pojkar blir Män
Har funnits i några år nu, men jobbar fortfarande på det. Kom 2010 sist i division 8A.
Carlis kommentar: ”Har hört talas om begreppet, men tror det är en myt: i Hoyzer förhåller vi oss skeptiska till allt sk manligt. Kan vi såra deras manlighet vinner vi!”

Ivar Lo Park Rangers
Är veteraner i Korpen med sin trettonde säsong framför sig. Dock har de revansch att utkräva på sig själva efter nedflyttning som följd av att ha kommit sist i division 5A.
”En anrik klubb som av allt att döma låtit sig flyttas ner för att få lättare motstånd. Vi ska göra vårt bästa för att göra dem bittert besvikna.”

Real Hägersten
Det enda laget vi spelat mot tidigare. Real hamnade en placering och två poäng bakom Hoyzer Boyz i fjol, efter två oavgjorda möten lagen emellan.
”Fjolårets kanske två snöpligaste och onödigaste poängtapp. I år ska vi spela med bättre skärpa och höja lägstanivån. Sex poäng är ett måste!”

Sura miner i Hoyzer efter en minst sagt medioker insats mot Real Hägersten

Långbro IF
Långbro Bollplan ligger alla Hoyzers varmt om hjärtat sedan guldsäsongen 2008. Annars ringer inte klubbnamnet några klockor, men det har figurerat ett Långbro IF för en massa år sedan i det ordinarie seriesystemet.
”Namnet har något av en magisk aura i Svarta Gamens lag. Så många minnen väcks till liv. Men jag ska erkänna att jag vet nada om laget, vilket förmodligen betyder att de är skitbra.”

Panellinios Slim Boys
Ersätter SP Gamla Stan. Av allt att döma ett Oldboyslag som i sista stund bytt division och spelklass. Torde inte göra någon större skillnad för Hoyzer Boyz, som både är gamla och slimmade. Övrig information och historik i Korpen eller andra seriesystem saknas.

FC Bärsilåda
Har av allt att döma inget med sin namne i Bollnäs att göra, i motsats till vad redaktionen tidigare angivit. Information och historik i Korpen eller andra seriesystem saknas således.

VIP SRBIJA
Information och historik i Korpen eller andra seriesystem saknas.
”Vet inget om laget men att serber som kan spela fotboll kan spela fotboll vet ju var och envar. Antingen är de skitbra eller en aptitretare på väg till stamhaket!”

Hoyzerredaktionen förmedlar gärna kontakt med våra motstånadare för framtida intervjuer och utbyte av redationellt material! Skriv en kråka i kommentarfältet nedan eller maila redaktionen@hoyzer.se!