Hoyzer Boyz vill vända trenden

Vinst i första, oavgjort i andra och förlust i tredje matchen. Det är Hoyzer Boyz facit från serieinledningen. När man på onsdagskvällen ställs mot nästjumbon Panellinios Slim Boys kommer all fokus ligga på att hitta tillbaks till det vägvinnande spelet, motståndarmålet och tre poäng!

Hoyzer Boyz serieinledning har varit ömsom vin ömsom vatten. Trenden för det trendkänsliga laget har varit spikrakt nedåtgående, men egentligen mer styrd av indicier och en olycklig skadesituation än något man bör lägga för stor energi på. Trots allt har man mött tre bra lag, men har match efter match tappat lite mer av sitt spel. Bakåt har det sett bra ut, men på bekostnad av att man blivit trubbiga framåt. När Hoyzer möter Slim Boys finns dock goda förutsättningar för att öva anfallsspel.

Motståndarna är ett skönt gäng som alltid bjuder till kalas kring sina matcher. Resultaten har dock uteblivit, även om man bärgade sin första poäng i förra veckans mållösa match mot Pojkar Blir Män. Slim Boys överlämnade inför matchen en skrivelse till Hoyzers klubbledning med vädjan: ”Om våra motståndare mot förmodan skulle vara oss överlägsna, så snälla, håll igen på målgörandet. Vi pallar inte det psykologiska trycket!”

Slim Boys slipper Zocherman

Frågan är om det blir bönhörda av Svarta Gamens lag Hoyzer Boyz, som kommer till matchen revanschsugna efter den snöpliga uddamålsförlusten i derbyt mot Åsen FF. Slim Boys får nog räkna med att Hoyzer kommer att göra sitt bästa för att återfå självförtroende och känslan för (positivt) nätrassel, något som det varit sparsmakat med i de senaste två matcherna. Skulle Hoyzer vara schyssta och släppa in ett mål, eller rentav göra självmål, lovar Panellinios att bjuda på dricka (öl?) och souvlaki!

Det enda som egentligen talar emot Hoyzer är risken för underskattning, samt den rådande skadekrisen, där man tvingats möblera om i laget från match till match. Mycket tyder dock på att kvicke Tim Nellfors gör seriedebut för året, vilket kommer vara en tillgång då rivige mittfältsmotorn Jacob Zocherman inte är tillgänglig för spel.

Låt oss hoppas på en ny publikfest, målfest och tre poäng till Gamens gäng!

Panellinios Slim Boys vs Hoyzer Boyz
Onsdag 18 maj 19.45
Johannesdals BP, Vårberg