Heta Girlz dubbelmatchas

Hoyzer Girlz har haft en motig inledning på säsongen. Trots stundtals bra spel har målen och poängen uteblivit, men nu skönjer man ett trendbrott. Senast tog Svarta Gamens damer sin första seger och har med detta plockat poäng tre raka matcher. På tisdag har man en dubbelchans att dryga ut poängskörden, då man spelar två matcher på raken.

Nyförvärvet Anna Fernlund blev stor matchhjälte senast då hon gjorde Hoyzers samtliga mål i 3-2-segern mot The Balls. Med detta har Anna stått för 80% av lagets sammanlagda målproduktion, som förvisso stannat vid blygsamma fem mål framåt. Men segern var ändå oerhört psykologiskt viktigt för ett Hoyzer Girlz som har så mycket mer att ge än man fått ut av serieinledningen.

På tisdagen spelas den sista omgången innan sommaruppehållet och för Girlzens del innebär det ett dubbelmöte. Dels ska man ta itu med tabellfyrorna BKVV, dels omspelet mot treorna The Flamingos, den match som avbröts pga spelarskada och ambulans. Sex poäng står alltså på spel och Hoyzer Girlz har chansen att mer än fördubbla sin poängskörd och klättra avsevärt i tabellen.

Hoyzer Girlz lagkapten Anneli Lindgren ser som vanligt positivt på utmaningen:
– Vi kommer med en stor trupp till dubbelmötet och jag tror att vi gynnas av att spela två matcher på raken. Vi har ofta svårt att komma in i matcherna men med sammanlagt 80 minuters speltid kommer vi vara rejält på hugget!

Efter tisdagens omgång tar serien sommarledigt till slutet av augusti, då andra halvan av säsongen tar vid. Frågan är var Girlzen positionerar sig inför omstarten. Missa inte chansen att få dubbelt dos med Hoyzer Girlz nu på tisdag! Avspark 20.30 respektive 21.15 på Kärrtorps grus