En hyllning till årets trupp

Hoyzer Boyz kan lägga 2011 års seriespel till handlingarna och konstatera en tredjeplacering som i den bästa av världar kanske borde ha haft mer silverglans över sig. Men ibland är korpfotbollen allt annat än sportslig och det sportsliga dessutom i sig ett gäckande och högst relativt begrepp. Låt oss nöja oss med att laget som helhet har gjort en bra säsong! Man siktade mot stjärnorna och hamnade i ett snår någonstans på Högdalstoppen.

Årets trupp har fullt ut omfamnat klubbens mer eller mindre officiella måtto ”Lite sämre när det gäller” och blandat och givit därefter, inte minst under en höst som mest gått utför, men räddades något av ett målkalas i sista omgången. Hur man än vrider och vänder på steken inkasserar man den bästa slutplaceringen näst efter den galna seriesegern 2008!

Ikväll startar 2012 års försäsong med i hoyzerska mått ”stenhård fysträning” och ambitionen torde vara att kunna utmana om guldet hela vägen nästa år. Återstår dock att se hur truppen formerar sig då, vilket också kan komma att märkas på sortimentet i Hoyzer Shop. Som en hyllning till 2011 års hjältar finns nu tröjtryck på samtliga kontrakterade spelare ur årets trupp. Passa på att köpa dessa exklusiva dyrgripar nu, för nästa år kan det vara för sent!

I Hoyzer Shop kan du bl a köpa dina favoritspelare på t-shirts i herr-, dam- eller barnstorlek