Hoyzer ger dig de ultimata julklappstipsen

Låt er inte luras av vädret – snart är det jul igen! I vanlig ordning erbjuder Hoyzer en räddningsplanka då hetsen och julklappsångesten nalkas med stormsteg. Och hur kan man blidka sina nära och kära på ett bättre vis än att göra deras helg lite mer hoyzersk?

I vanlig ordning har Hoyzers skarpaste hjärnor tillsammans med materialforskare, behaviorister och fyndiga reklamare tagit fram de ultimata julklapparna för dina behov – det som tar fram essensen av den slappa period av året som i Hoyzermun går under namnet ”Det Frostade Grusets Tid”.

Lagom till jul släpper vi en oerhört snygg och mysig supporterhalsduk, specialframtagen i preventivt syfte för förkylningsframkallande årstiden, likväl som en livsnödvändig accessoar under fotbollssäsongen. Naturligtvis i Hoyzers färger; gult, brunt och svart, med Den Svarta Gamen i brodyr på guldsköld! Halsdukarna kostar 140 kr stycket och beställs enklast genom Hoyzernytt (redaktionen@hoyzer.se). Upplagan är strikt limiterad, så rappa på för att vara säker på att få dina julklappar i tid!

Ledigheterna och speluppehållet kring jul och nyår borde förstås gå i njutningens och det (gärna sociala) dryckeskapets tecken. Därför har vi sedan tidigare dels tagit fram Hoyzers exklusiva pintglas för inmundigande av företrädesvis gyllene maltdryck, dels ett 6 cl shotglas ypperligt ämnat för svepande av den notoriska Hoyzershotten, men som i juletid funkar lika bra för snaps eller glögg. Bägge med klubbens gamlogga elegant frostade på glaset, fullt kompatibla med såväl maskin- som handdisk och ett allmänt hoyzerskt leverne. Ölpinten kostar 50 spänn stycket och shotglasen 40. Beställning görs via mail till redaktionen@hoyzer.se.

När ni ändå är i farten rekommenderas ett besök i Hoyzer Shop, för vad vore inte bättre än att avnjuta helgernas dryckesjom iklädd sköna Hoyzerkläder. Här finns allt för såväl den nyfödde, som farfars far och brorsans surmulna tonårsdotter. Men glöm inte att unna dig själv något fint till jul. Varför inte köpa din favorithoyzer som tröjtryck?

Gör du en beställning i Hoyzer Shop på över 300 kr bjussar vi på frakten! För att få din order fraktfri anger du koden ”FREEDELIVERYEU” i kassan så räknas rabatten av från totalsumman! Erbjudandet gäller för samtliga varor i shoppen (ej halsdukar eller glas) under resten av 2011 och kan inte kombineras med andra rabatter.

Ta det försiktigt i julhandeln, eller låt latmasken göra julen hoyzersk!