Till minnet av en kamrat

Sorg och förstämning råder i Svarta Gamens lag. Söndagen den 18 mars gick gamle Hoyzerprofilen Stefan ”Kulan” Kullman ur tiden efter en tids sjukdom. Redaktionen minns en varmhjärtad kamrat som trots sin begränsade tid i klubben och för tidiga bortgång för alltid kommer ha en plats i Hoyzerhjärtan.

Stefan Kullman kom till Hoyzer Boyz 2008, till en början som materialare, där han snart förärades smeknamnet ”Kulan”. Han gjorde så småningom en rad lyckade inhopp på gruset, både som målvakt och utespelare, och krönte säsongen med att vinna klubbens hittills enda serieseger.

Vi kommer att sakna Kulans stora, varma personlighet, hur han spred glädje och skratt på och vid sidan av fotbollsplanen. Våra tankar går till hans barn, familj och närmaste vänner. Vila i frid, Kulan!

Guldlaget 2008