Hoyzer Boyz presenterar: John Hollingworth

Hoyzerredaktionen fortsätter nedräkningen till seriepremiären samt uppräkningen av årets trupp. Turen har kommit till lagets nummer 77 som kan beskrivas som något av en mångsysslare på planen: John Hardy Hollingworth.

Namn: John Hollingworth
Längd: 180 cm
Vikt: 90 kg
Nummer: 77
Position: Överallt
Säsonger i Hoyzer: 3

Hur är din känsla inför säsongen?
Det känns bra, tror vi kan komma långt med den här truppen om vi bara knyter ihop spelet och får ordning på det vi vill utföra.

Hur ser du på årets upplaga av Hoyzer Boyz? 
Vi har behållit de flesta spelarna och gjort några intressanta nyförvärv. Jag tror dock inte vi blir yngre med tiden och det kan märkas.

Hur skulle du beskriva truppen?
Det är svårt, den är en samling både trasiga och hela individer som spretar åt alla håll och kanter. Men trots detta så är det en fungerande organism där alla är välkomna.

Vad kommer ni att jobba med i år för att bli så bra som möjligt?
Passningsspelet och spelet utan boll tror jag är nyckeln.

Vad måste du själv jobba med?
Jag skulle behöva bli lite snabbare. Försäsongen har varit mer gynnsam mot mitt midjemått än mot min kondition och snabbhet om man vill uttrycka sig så..

Vad gör klubben Hoyzer speciell?
Dynamiken och engagemanget samt vår osvikliga förmåga att gripa tag i människor och bryta ned dem tills allt som återstår är en… Hoyzer.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Tung och orörlig med ett hyfsat spelsinne och en oändlig mängd goda intentioner.

Vad har du för förväntningar på Hoyzer i år?
Jag vill inte sätta några mentala spärrar hos mina lagkamrater genom att nämna vad jag förväntar mig av dem. Dels tror jag inte det gynnar dem, och dels skulle jag bara bli besviken.