Tävling: tippa bättre än Hoyzerredaktionen

2012 års seriespel ligger i startgroparna. Många är korplagen som inte riktigt vet hur standarden är på motståndarna. Vi på Hoyzernytt kan lugna alla med att vi sitter med facit i hand, men utmanar ändå läsarna på att försöka tippa bättre än vad vi gör!

Hoyzer Boyz bytte inför säsongen tillbaks till den gröna tåglinje där man en gång i tiden började spela, dock betydligt längre ner i seriesystemet. Motståndet har också blivit därefter, då man plötsligt likt den nye katten i kvarteret måste hävda sig bland de som redan pinkat in sina revir. Det borde vara högst oklart hur man står i hackordningen i division 6B, men vi har tittat djupt i glasen och tror oss sitta på ett tämligen stensäkert facit på seriens upplösning.

Vi som är Redaktionen på Hoyzernytt sticker ut hakan genom att redan nu tippa utgången av serien. Tyvärr blir det trots våra lagsympatier ingen serieseger för Hoyzer Boyz i år heller, men man kommer att sluta i toppskiktet.

Samtidigt utmanar vi alla läsare att försöka komma med en tabell som bättre överensstämmer med den slutgiltiga tabellen efter 14 spelade omgångar. Vinnaren utlovas, förutom äran, en intervju här på Hoyzernytt och ett fint pris. Fast nu blir det ju förstås såhär:

1. San Marino
2. GorgonZola FC
3. Hoyzer Boyz
4. FC Anonymous
5. Hönsängen IF
6. 128 Underdogz
7. Zodiac.se
8. Vorsprung durch Technik

Kommentar: De två tidigare serievinnarna kommer att göra upp om segern, där San Marino kommer att dra den längsta stickan. Hoyzer vet av erfarenhet att det krävs bredd och en jämnhet över en hel säsong för att kunna vinna en serie, oavsett nivån på motståndet. Tyvärr räcker inte Svarta Gamens lag riktigt till i det avseendet, även om man är bra nog att besegra vilket lag som helst när man spelar på topp. Mittskiktet kan bli riktigt tufft, där laget med bäst målskytte och målvakt kommer att ligga bra till och ha häng på toppduon in i det sista. Två lag får slita i botten om att slippa jumboplatsen genom att knipa enstaka hårt förvärvade poäng av de andra lagen.

Lämna ditt tips och skriv gärna en kort kommentar om varför du tror att det blir som just du tippat! Antingen kan du skriva i kommentarsfunktionen (glöm då inte att skriva namn och kontaktuppgift) eller skicka ett mail till redaktionen@hoyzer.se! Lämna ditt tips innan premiäromgången torsdag den 26/4 kl 18.