Hoyzer laddar för omgång två

Premiäromgången bjöd å Svarta Gamens vägnar på ömsom vin, ömsom vatten. Hoyzer Boyz stod för det alkoholhaltiga innehållet i målorgien mot FC Anonymous. Tyngre var det för damlaget som i regnet (vattnet) fick se sig slagna med 1-3, men som kommer extra revanschsugna till kvällens match!

Hoyzer Girlz visade på tydliga premiärnerver och hade svårt att få ordning på spelet i förra veckans batalj mot Sju Sorters Kakor. Den goda inställningen och kampviljan räckte inte riktigt till då det saknades tydliga linjer i positionsspelet både offensivt och defensivt. Återstår att se om Girlzen fått någon ordning på lagsamarbetet då man på onsdagskvällen ställs mot Tillsammans med Bättre förr, vilka knep en psykologiskt viktig uddamålsviktoria i sin seriepremiär. Förhoppningsvis har man en lite bredare trupp att tillgå ikväll och fortsätter laget att kämpa hårt för varandra i alla lägen kommer de första poängen i årets serie inte låta vänta på sig!

Hoyzer Boyz bjöd på målkalas i sin seriepremiär, där Klas Jonsson hade stor show med sju utav de åtta Hoyzermålen. Sanningen att säga var det klasskillnad och det var faktiskt ganska klent att släppa in två mål på FC Anonymous lätträknade chanser. Sådana misstag har laget inte råd med då man på torsdagskvällen ställs mot Hönsängen IF. Hönsängen hade det förvisso tufft mot en av seriens förhandsfavoriter GorgonZola FC och förlustsiffrorna 0-4 hade kunnat vara mycket större. Med detta sagt är Hönsängen allt annat än ett stryklag och har flera spelare med god teknik, vars akilleshäl liksom Hoyzers oftast är kondition och psyke.

Svarta Gamens herrar får garanterat bespetsa sig på en tuff och tät match där såväl individuella prestationer som misstag kan komma att avgöra utgången. Hoyzer Boyz måste uppträda som ett lag från domarens första till sista signal – då finns alla förutsättningar för att man ska ta en ny seger på torsdag. Bort måste den slapphet och nonchalans som vid ett par tillfällen drabbade spelarna och laget då man tyckte sig ha kontroll på skeendet i seriepremiären.

Två gedigna prestationer krävs för att Hoyzer ska kamma hem sex poäng denna vecka och de behöver ditt stöd för att komma upp i de nivåer som fordras!

Med Gamen mot seger!

Tillsammans med Bättre förr vs. Hoyzer Girlz
Ons 2 maj 20.45
Kärrtorps IP

Hönsängen IF vs. Hoyzer Boyz
Tor 3 maj 18.15
Hökarängens BP