Lottningen till Hoyzer Cup

Den 18 augusti avgörs Hoyzer Cup, den storslagna kärleksförklaringen till gruset, fotbollen och kamratskapen. Nu har de åtta exklusivt utvalda lagen fått veta vilka de ställs inför i gruppspelet; tombolan har talat!

Riktigt stora mästerskap borde inte spelas för ofta för att inte bli lika urvattnade som hockey-VM. Därför spelas fotbolls-VM eller EM jämna år, liksom den i grussammanhang lika prestigefyllda Hoyzer Cup. Vartannat år sedan 2008 har cupen lockat gräddan av korpsverige kryddat med internationella inslag samt mängder med fans. I år går Hoyzer Cup av stapeln den 18 augusti och kommer att bli större och bättre än någonsin! Inte blir det sämre av att Hoyzer Boyz är regerande mästare och redo att offra allt för att försvara titeln.

Igår avgjorde lotten vilka de åtta deltagande lagen får möta i respektive gruppspelsmatcher (klicka på bilden för att se videon)
Mer info om Hoyzer Cup finner du här eller på klubbens facebooksida