En Knopp som vill blomma ut

Lite i skuggan av cupsegern har det skett vissa ändringar i Hoyzer Boyz trupp. Då ett par spelare tackat för sin tid i klubben utnyttjades sommarfönstret till att kontraktera ett par nyförvärv. En av dessa intressanta och, med hoyzerska mått mätt, unga talanger, är Anton ”Knoppen” Knopff.

Namn: Anton Knopff
Födelseår: 1986
Födelseort: Stockholm
Längd: 184 cm
Matchvikt: 78 kg
Tröjnummer: 19
Position: Mittfält

Grattis till kontraktet! Hur känns det?
Stort, jag tragglade i några år bland mediokra klubbar innan jag äntligen fick chansen att skriva på för de gul-svarta. Det har blivit ett lyft för själen och karriären!

Hur kom det sig att du till slut valde Hoyzer Boyz?
Andreas Backlund kom och scoutade några matcher jag spelade. Sedan kom drömerbjudandet, då kan man inte tacka nej.

Vad har du hunnit få för bild av Hoyzer?
Öl, grus och en jävla fotbollsglädje.

Varför tror du att klubben intresserade sig för just dig?
Jag tror att det sågs en Knopp som i rätt miljö skulle kunna blomma ut.

Beskriv dig själv som spelare och människa!
En perfektionist med hybris och en helt okej högerslägga.

Vad har du för förväntningar på dig själv och laget?
Av mig själv förväntar jag mig alltid en hundraprocentig inställning och resultat. Mer konkret handlar det om att hitta in i spelsystemet och en balja eller två. Från lagets sida är det som ovan nämnt; öl grus och en jävla fotbollsglädje jag söker.

Något du vill hälsa de hängivna fansen?
Det ska bli stort att representera Hoyzer! I won’t let you down.