Hoyzertriumfen ur ett ståplatsperspektiv

Så var det över! Årets säsong är nu avslutad för Hoyzer Boyz och de har nu en värmande serievinst med sig för att göra kalla vinternätter lite mer uthärdliga. Våra pojkar gick in i denna avgörande match ut med vetskapen om att inte bara vinst utan även oavgjort skulle ta dem till Korpens svindlande, gyllene höjder.

Trots detta gick laget ut starkt med målchans efter målchans. Motståndarna skulle ha fått känna på en förnedrande förslust om det inte var för att deras bästa spelare hade till uppgift att vakta målet. Denna herre tycktes ha en väldigt speciell relation till matchbollen då denna gång på gång drogs in i hans trygga famn. Därtill verkade våra Hoyzer Boyz ha sikte på stjärnorna då fler än några enstaka skott for iväg i den riktningen.

Stödet från fansen var stort. Hoyzer Ultraz var många och peppade. Utrustade med bengaler och megafon samt med ett stadigt intag av sportdryck stöttade de sitt lag så att ingen i Hökarängens närområde kunde ta miste på vad som höll på att ske. De sista minuterna gick fansens stöd upp i ett crescendo för att få höra det där nätet rassla. Trots alla ramsor, hejarop och förmaningar slutade matchen i total mållöshet. 0-0.

Inte för att att detta förtog någon glädje. Hoyzer Boyz är ju kända för att vara lite sämre när det gäller så nollresultatet förvånade väl knappast någon, men hoppet hade funnits om att bryta trenden. Som vi alla vet är ju ett nollresultat även det ett resultat och som tidigare nämnts var det endast en förlust som kunde stjäla guldet som pojkarna gjort sig så förtjänta av. Detta gjorde att glädjen trots allt var översvallande och en och annan lyckotår rann nerför svettiga kinder.

Efter att laget hade fått i sig lämpliga mängder sportdryck får att återställa vätskebalansen gick segertåget till klubbens vattenhål där det firades med öl, Hoyzershotz och sång. Vad som mer hände är endast för de invigda. Rykten säger att planer för kommande säsong redan började smidas. Men en sak är säker: när Hoyzer Boyz tar Korpenguld blir det inga mål, men man kan räkna med en massa kärlek!