Cupen första testet för Hoyzer Mix

Svarta Gamens mixlag går mot ännu en säsong inomhus och liksom i fjol inleder man med spel i Korpen Stockholm Cup!

Hoyzer Mix går på söndag in i inomhussäsongen och hoppas för upprättelse för fjolårets försmädliga strafförlust i cupens kvartsfinal. Då hade man gått som tåget i grundspelet och seglat upp som något av en favorit inför slutspelet. Ett delvis nykomponerat lag fick dock se sig gå mållösa av planen i kvarten mot Favoriter i Re-Mix och satte sedan bara en av de tre straffarna vilket innebar respass.

Nu är man dock tillbaks för att ta revansch på sig själva och hela Korp-Stockholm! I år avgörs hela cupen under en dag, vilket kan passa Hoyzer bra. Man kliver in i gruppspelet med match kl 14.00 mot BK Bollen och fyra av fem lag i varje grupp kvalificerar sig till slutspelet som håller på hela kvällen. Övriga motståndare i grupp B är Smurfarna, Gott och Blandar, samt Skalmans Vänner.

Kom till Brommahallarna och stötta Svarta Gamens lag Hoyzer!