Kuriosa om Hoyzer

Är du nyfiken på Svarta Gamens lag Hoyzer? Klart du är! Vi kan då avslöja att upplysning, insikt och kunskap bara ligger ett par musklick bort. Släck din kunskapstörst och illuminera ditt sinne med hjälp av Hoyzers speciella klubb i den egna fotbollsklubben: Intresseklubben!

Om du ligger vaken om nätterna, oroligt grubblandes och träget vill veta mer om Hoyzer, då vet Hoyzernytt råd! På Hoyzers facebooksida finns mängder av fakta, kuriosa och sentimentalt mög om Svarta Gamens lag samlat för den vetgirige korpfotbollskonnässören under rubriken Intresseklubben antecknar. Unna dig en djupdykning ner i de dammiga hoyzerska historieböckerna och kom ut som en, kanske inte bättre eller lyckligare person, men åtminstone fulladdad med kuriöst vetande.

Vad har de här sjaviga typerna för anledning att vara glada?

Var kommer klubbnamnet ifrån? Vem är General Managern? Vad är en Hoyzerpizza? Var hänger laget efter matcherna? Hur blandar man en Hoyzershot? Vad har Hoyzer för kopplingar till Tyskland? Vem är det där bildsköna kuttersmycket i Hoyzer Boyz? Är öl också en sportdryck? Vem är Gamiz? Hur kommer det sig att Hoyzer stolt kan titulera sig som Söders coolaste korplag? Vad är Skäggmuren för något? Dessa och många andra frågor svarar Intresseklubben på! Allt praktiskt sammanställt i ett rikt illustrerat galleri.

Är det en pizza? Är det en plankstek? Nej det är…