Läcka avslöjar Hoyzer Boyz serie

I kölvattnet av Wikileaks har Hoyzernytt kommit över uppgifter som avslöjar preliminär serieindelning för Hoyzer Boyz. Vi kan konstatera att Svarta Gamens herrlag denna säsong i egenskap av seriesegrare 2012 avancerar till division 4, spelar på tisdagar och möter en hel del gamla bekantingar.

Det går bra för Hoyzer just nu. Mixlaget kom tvåa i serien och spelar slutspel till helgen, Girlzen har ett rekordstarkt och spännande lag på gång och herrarna vann som bekant både serien och cupen i fjol. Dessutom tog klubben hem den brottartunga skalpen ”Sveriges snyggaste klubbmärke” härom sistens.

Laddningen inför säsongen 2013 är alltså på topp vad gäller det mesta utom just möjligheterna till träning på grus i Stockholmstrakten. Istället tvingades spelarna i helgen till Närkesslätten för att göra grusdebut för året. På tisdagskvällen kunde man dock till slut genomföra ett första gruspass i Stockholme efter att ha nosat upp några kvadratmeter kvicksandsliknande grus, vilket för spelsugna Hoyzers ändå sågs som en sällsynt skänk från ovan.

Korpen har meddelat att man nu i veckan ska släppa den preliminära serieindelningen för utomhussäsongen 2013. Men efter idogt journalistiskt grävjobb kan vi redan nu avslöja vilka Hoyzer Boyz kommer att mäta krafterna med i år i Söder division 4.

Hoyzer mot Fiumelago i en tidig försäsongsmatch

Vänskapen Pungpinan är ett av tre lag som redan i fjol spelade i division 4. Tillika det som med en tredjeplats hade bäst slutplacering av dessa. Således ett förmodat topplag också 2013.

San Marino hamnade till slut tvåor efter Hoyzer Boyz i div 6B där lagen vann varsin match mot varandra. San Marino var ensamma om att knycka alla tre pinnar mot Svarta Gamens lag under hösten i en 2-3-match som Hoyzer med bättre skärpa borde ha vunnit.

Ta En Kaka Stefan är ett lag med anor ända tillbaks till 1985(!) men blev egentligen till som korplag under annat namn 1999. Hoyzer har faktiskt mött TEKS tidigare, så sent som 2007, då kakmonstrena i de avslutande omgångarna tog över en vakant plats i division 14. I fjol slutade TEKS på sjätte plats i div 4.

Kvarnen United finns det inte särskilt mycket att läsa om, mer än att de slutade sjuor i div 4, efter Ta En Kaka Stefan.

Buddha BK är ett av tre lag som blivit uppflyttade och fått byta från röd till grön linje. De vann liksom Hoyzer serien, i tvillingdivisionen 6A och blir nog att räkna med i toppen.

Lugano FC kommer också de från division 6A där de kom på en andraplats efter Buddha BK i den jämna toppstriden.

Fiumelago är en gammal bekantskap för Hoyzer Boyz, där man följts åt genom serierna sedan 2008 då ynglingarna tog studenten, för övrigt samma år som ett redan då mer lastgammalt Hoyzer tog sin historiska första serieseger. Dessutom har de flera gånger mötts i träningsmatcher. Efter ett par år i olika divisioner möts man så igen i tävlingssammanhang men rivaliteten lagen emellan har knappast trappats ner med åren. Räkna med täta och jämna matcher med derbykaraktär. Fiumelago slutade treor i div 6A.

Spelplats liksom i fjol på Hökarängens grus, ett par snedsparkar från stamhaket Mickel Räv. Tisdagskvällar!