Hoyzer Girlz presenterar: Mia Olofsson

Efter en utdragen vinter sparkar seriespelet äntligen igång nästa vecka. Efter ett mellanår har Hoyzer Girlz laddat om, värvat nytt, men framför allt byggt laget på stommen av trogna spelare. En av dessa är Mia Olofsson.

Namn: Mia Olofsson
Nummer: 3
Position: Mittfält
Säsonger i Hoyzer: 3

Hur är din känsla inför säsongen?

Jag är superpeppad och ivrig på att serien kommer igång snart snart snart!

Hur ser du på årets upplaga av Hoyzer Girlz?
Jag känner att vi ha en bra blandning av spelare som varit med ett tag och nya pigga förmågor. Jag tror att vi alla är väldigt peppade att ha roligt tillsammans och därför kommer det med stor sannolikhet att gå sjukt bra!

Hur skulle du beskriva truppen?
Lite svårt att säga just nu, men om jag ska jämföra med tidigare säsonger så tycker jag att det känns som att vi verkligen försöker bygga vidare på en stark laganda, något som bara blivit bättre och bättre med åren.

Vad måste du själv jobba med för att bli så bra som möjligt?
Jag måste bli rappare i stegen och få ett bättre flås! Vilket jag redan börjat jobba på genom egen löpträning. Sen skulle det vara roligt att hitta tid att putsa till skottekniken också. Det är kul.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Jag gillar att spela på mittfältet för att man verkligen måste jobba hårt och springa mycket. Jag ser mig lite som den som gör framspel och det är verkligen bland det bästa som finns att lägga in fina bollar på djupet till anfall.

Vad har du för förväntningar på Hoyzer Girlz i år?
Jag är numera ölansvarig tillsammans med Helena Malm, så vi ska ha kul! Men ja, det vore oerhört roligt att gå till division 1 också.

Vad gör klubben speciell?
Stämningen. Jag har varit med väldigt mycket till och från på grund av kvällsarbete och studier på annan ort men känner mig alltid hemma på träningar. Vi lär av varandra och är ofta generösa. Det är fint.