Hoyzerveckan 2013

Sommaren är snart här och trots avsaknaden av resultatmässiga triumfer ska det firas i Svarta Gamens lag, Hoyzer! För när allt kommer omkring handlar klubbens framgångssaga till ganska liten del om just mästerskapssegrar och sportsliga titlar. Det som göra Hoyzer oslagbara är att vi aldrig kan förlora, hur mycket stryk vi än åker på i enstaka matcher. Gemenskapen kvarstår, klubben består och där är alla vinnare. Det är dags att fira detta med andra upplagan av Hoyzerveckan!

”Som vi alla vet är Hoyzer mer än bara en kärlek till fotbollen. Hoyzer är större än så. Hoyzer är en gemenskap som är svårt att förklara för oinvigda. Som en hyllning till denna gemenskap är det dags att införa en Hoyzervecka! Hoyzerveckans främsta syfte är att umgås, både på och utanför fotbollsplanen. Med eller utan öl. I fotbollsskor eller utan.”
/Utdrag från fjolårets program till Hoyzerveckan

Efter föregående års framgångskoncept gör vi om det i år igen! Välkommen till Hoyzerveckan 2013!
Veckan går av stapeln den 3 juni till den 9 juni.

I år har vi inget internationellt fotbollsmästerskap att hänga upp veckan på, men med en fast stomme från förra året spetsad med lite nya aktiviteter, kan årets Hoyzervecka inte bli annat än en succé.

Preliminärt schema:
Måndag- Uppladdning
För att orka med hela veckan börjar vi i klassisk Hoyzeranda med en vilodag.

Tisdag – Boyzmatch
Hoyzer Boyz möter Lugano FC på Hökarängens bollplan. Matchen börjar kl 20:30!
Ölförsäljning till supporters sker under matchen. När domaren blåst för slutsignal går vi gemensam trupp till Mickel Räv för lite efter-matchen-snack.

Onsdag – Girlzmatch
Hoyzer Girlz tar sig an The Balls på Skarpnäcks sportfält. Matchstart kl 18:15! Även på Girlzens match kommer det finnas öl till försäljning, allt till förmån för Svarta Gamens lag. Efter matchen blir det häng på Piloten, en utmanare till priset som Årets krog på höstens Hoyzergala.

Torsdag = Träning
Hur kan man avsluta ett nationaldagsfirande bättre än med en fotbollsträning?! Träning med fokus på det sociala och sammanhållningen i laget.

Fredag – Hemlig aktivitet   
Mer information kommer.

Lördag = Träning
Försommarträning. Efter träningen blir det gemensam picknick, öldrickande och bad. Kanske vidgar vi vyerna och testar andra sporter som brännboll och kubb. De som vill möts upp på kvällen och fortsätter försommarfirandet.

Söndag – 5-kamp
Hoyzerveckan avslutas med en klassik 5-kamp på Gröna Lund. Vi delar in oss i tre lag och gör upp om vilka i Hoyzer som är grymmast på nöjesfältet. Extrapoäng ges till dem som vågar åka Eclipse!

Väl mött!
/Störst av allt, det är Hoyzer.