Tre snabba med Petra Åslund

Hoyzer Girlz siktar återigen mot toppen efter sommaruppehållet och inleder med sexpoängsmatch mot tabelltreorna Heineken. Inför omstarten haffade vi trotjänaren Petra Åslund för några snabba frågor om vårens prestationer och peppen inför hösten.

Vad gjorde vi bra vid vinsten mot Runa BK?
Jag har tyvärr knappt något positivt alls att säga om den matchen. Det skulle i så fall vara de individuella prestationer som ledde fram till avslut och mål.

Vad gjorde vi bra i förlustmatchen veckan efter mot BKVV?
Vi spelade ihop som ett samspelt lag. Alla var med på planen, alla kämpade. Och viktigast kanske: vi tittade äntligen upp och hittade varandra på planen igen…

Vad är nycklarna till en bra höst?
Våga ta avslut, men samtidigt inte skjuta på allt och missa bättre lägen för andra. Balans där. Våga vara cool på planen och ta sig tid tid att spela bollen. Tar vi löpningarna och ser till att få igång passningsspelet kan vi slå vilket lag som helst.