”Gnällig domare” när Girlzen föll

Hoyzer Girlz lyckades inte följa upp 5-1-krossen i andra serieomgången med en ny viktoria. Hoyzernytts gästskribent Tara Svensson tyckte istället att det var en match där domaren var Svarta Gamens svåraste motståndare.

Onsdagen 14/5 var Hoyzer Girlz mycket förväntansfulla när det äntligen var dags för match. Segerns sötma från förra matchen satt fortfarande kvar mellan tänderna likt en kladdig kola. Motståndet var Tussilago, som egentligen inte borde vara ett hårt motstånd för Girlzen, men trots det skulle de knipa 3 poäng.

Matchen började med gnäll från domaren och gnället hängde i sig hela matchen. Påhittade domslut och feldömda frisparkar skulle drabba Girlzen. I övrigt var matchen jämn och kämparglöden lyste. Dock behövs en dos självförtroende till Girlzen att våga rulla boll, och mantrat ”våga skjuta, tufft att göra mål” behövs inövas.

Den som lyckades att skänka hopp och glädje till matchen var Petra Åslund som i andra halvlek lät bollen få kyssa motståndarnas nät. Trots ett snyggt mål lyckades inte Girlzen visa vart skåpet skulle stå och matchen slutade 1-2. Nästa match spelas onsdag 21/5 mot ”Sega råttorna” avspark 21.15.