Matchens enda mål sänkte Hoyzer Girlz

Då Svarta Gamens damer mötte tabelljumbon hade de chansen att ge en fingervisning om huruvida det blir fågel eller fisk för Hoyzer Girlz denna säsong. Det blev torsk. Hoyzerspelaren Tara Svensson rapporterar från den frustrerande uddamålsförlusten.

Kvällen var het på Västboda BP onsdagen den 21:a maj. Myggor stora som sparvar surrade kring Girlzens huvuden. Frågan denna kväll var om man skulle kunna slå bottenskrapet i tabellen: Sega råttorna. Fallet från förra matchen hade gett Hoyzer Girlz en törn på självförtroendet.

Matchen var i helhet jämn och Girlzen hade många chanser till mål, men lyckades inte få till skotten. Spelet var i vissa stunder riktigt fint. Efter någon minut in i andra halvlek fick motståndarna in ett turmål på den gästspelande “Muren” Malin Hansson, som i övrig skötte sig fenomenalt som mur.

Med bara en avbytare gjorde sig tröttheten påmind och Hoyzer Girlz lyckades inte kvittera. Matchen slutade 1-0 till “Sega Råttorna”. Till nästa match behöver Girlzen få bort klistret under dobbarna och få i hemläxa att öva ruscher och avslut! Nästa match är onsdagen 28:e maj mot serieledarna The Balls, avspark 21:15.