Hoyzers återstående matcher

Förra veckan blev riktigt trist för Svarta Gamens lag. Trots stundtals bra spel blev det en ny förlust för Hoyzer Boyz som fortsätter att vägra göra mål, något inte heller Girlzen lyckades med då de föll med matchens enda mål mot bottenlaget Sega Råttorna.

Hoyzer Boyz är inne i en präktig svacka för närvarande där det stora problemet är målproduktionen. Man straffas hårt för egna misstag, men lyckas inte omvandla spelövertag till nätrassel. De två senaste matcherna mot RAB respektive TEKS har varit typexempel på den förbannelse laget drabbats av denna säsong. Målsättningen är fortsatt att sluta bättre än under fjolåret, då man slutade som nästjumbo, vilket är den tabellposition man har just nu. Det finns dock fortfarande möjligheter att klättra i mittskiktet av tabellen och ensamma under strecket tycks RAB inte ha så mycket att hämta mot de andra lagen.

Girlzens formkurva har dock gått upp och ner likt sågbladet på en fogsvans. Trots det har damlaget fortfarande ett hyggligt utgångsläge att knipa en plats ovanför det övre strecket, även om den sista chansen till serieseger med största sannolikhet försvann i och med förra veckans förlust.
Hoyzer Girlz ställs på onsdagsaftonen mot tabellettorna på Västboda Bollplan i vad som hade kunnat bli en rafflande seriefinal. Nu behövs nog poäng för att ha häng på topplagen i en haltande tabell.

På Hökarängens grus får herrarna ta sig i gamkragen och förhoppningsvis lyckas med att tangera vårens bedrift då man kämpade till sig alla poängen mot topplaget Übermensch efter Andy Backlunds nickmål. Då den tidigare tabelljumbon Allihopa kastat in handduken blev det lite ommöblering i Hoyzer Boyz spelschemat. Här är de dagar och tider som gäller återstående serieomgångar för Svarta Gamens förkämpar:

Ons 10 sep kl 21:15 The Balls – Hoyzer Girlz
Tor 11 sep kl 19:45 Übermensch FS – Hoyzer Boyz
Ons 17 sep kl 19:00 Hoyzer Girlz – Heineken United

Tor 18 sep kl 19:00 Hoyzer Boyz – Nyköpings FCHC Boys  
Ons 24 sep kl 21:15 Runa BK – Hoyzer Girlz
Tor 25 sep kl 20:30 San Marino – Hoyzer Boyz
Tor 9 okt kl 19:45 Joy Division FC – Hoyzer Boyz