Glöm Fotbollsgalan!

På lördag går Hoyzergalan av stapeln och det är då fotbollsvärldens mest ärofyllda utmärkelser för den gångna säsongens prestationer kommer att delas ut, liksom praktfulla troféer som får guld- och diamantbollarna att framstå som de smaklösa skämt de är.

Det här är galan där Zlatan Ibrahimovic och Lotta Schelin går lottlösa och där det inte skänks bort nån Volvobil. Framför allt slipper ni allt vad putslustiga pausvitsar och sk underhållning anbelanga. Däremot utlovas öl i Hoyzerölglas, shots i Hoyzershotglas, plankstek på pizzabotten och någorlunda trevligt sällskap när laget med Sveriges snyggaste klubbmärke ska firas.

Vem har gjort Årets mål? Årets smörpass? Vem blir Årets MVP? Årets skrubbsår? Årets glaslirare? Frågorna är många och svaren får den som gör spelarna sällskap på Mickel Räv (tillika regerande innehavare av den brottartunga hedersbetygelsen Året krog). I centrum står såklart Svarta Gamens förkämpar i Hoyzer Boyz och Hoyzer Girlz, men alla med ett dunkande gamhjärta är välkomna.

Om du mot förmodan missar denna högtid kommer vi under kvällens lopp rapportera från galan på Twitter (@HoyzerFotboll)!