Hoyzer släpper sig… igen!

Det har varit en lång, omständlig och stundtals plågsam process, men till slut kunde Svarta Gamens webbtekniker inte hålla sig längre. Väntan är över – nu är det nysläpp för Hoyzer.se!

Året var 2009 och Hoyzer Boyz var regerande seriemästare för första gången. Det var också då Hoyzers egna hemsida första gången såg dagens ljus. Sedan tidigare hade klubben tagit SvenskaFans.com med storm, där Hoyzer tagit hem titeln Årets lag på den då blomstrande satsningen Grusplan i konkurrens med närmare tusentalet andra lag.

Hoyzer.se var i sig ett mästerverk signerat Bjørnar Berger, baserat på det vid den tiden mycket hippa och exklusiva programmet Flash. Sedan dess har mycket vatten flutit under broarna. Fem år senare har de mobila plattformarna och konkurrerande lösningar marginaliserat Flash och redan för två år sedan togs beslutet att bygga om hemsidan.

Många förslag, utkast och halvdana betaversioner har passerat revy och ratats. Till slut bestämde sig projektgruppen för att man skulle satsa på en väldigt grundläggande webbportal i html, avskalad med länkar till Svarta Gamens olika revir i cyberkosmos, en sammanhållande plattform för ett lag som också på webben har svårt att hålla ihop lagdelarna.

Skåden – Nya hoyzer.se!