Trotjänaren spräckte måltorkan

Hoyzer Plazt har det fortsatt resultatmässigt tungt, men ett ljus i mörkret var att Hoyzerveteranen Micke Ek bröt sin fem år gamla måltorka då laget i söndags förlorade sin tredje match på lika många försök.

Äntligen fick du hänga dit den! Minns du när du gjorde mål senast?
– Ja äntligen! Minns inte riktigt när det var sist. Det kan ha vart den fantastiska nicken på gruset i Bredäng.

Är det några speciella målmissar du minns som spökar lite sedan du senast nätade?
– Har ju som sagt inte hängt dit nån på ett tag, men jag känner inte att det är nån särskild miss som spökar. Skulle snarare behöva bli av med panikkänslan som uppstår när jag närmar mig målet. Ni vet känslan av att “det här kan gå och om det gör det kommer alla att gilla mig.” PANG! 20 meter över… Visst, det kan ha lossnat nu, men förvänta er inget. Det brukar funka kontraproduktivt i mitt fall.

Nu blev det ju 3-4-torsk trots din fullträff. Vad tror du om fortsättning för Hoyzer Plazt?
– Jag tycker att vi tog stora steg i senaste matchen och jag är övertygad om att vi vinner resten av matcherna.