Ny seger för Hoyzer Girlz

Regnmolnen hängde tunga över staden när säsongens tredje match skulle gå av stapeln. Stämningen var spänd och många frågade sig om Hoyzer Girlz skulle kunna hålla den höga nivån från förra veckans segermatch.

Första halvlek inleddes trevande, det var lätt ofokuserat och lojt till en början och Ulven Ladies fick några farliga chanser. Det verkade som om det var några nära döden-upplevelser som behövdes för att Gamens tjejer skulle skaka vattnet av sina regntunga vingar och ta sig till högre höjder. Allt eftersom första halvan av matchen gick mot sitt slut började passningarna och löpningarna äntligen klaffa igen. I mellansnacket taggade laget till och klev peppade ut på planen för att visa var skåpet skulle stå.

Avspark. Med några korta, välplacerade passningar tar Hoyzer sig in i motståndarnas målområde. Anna Gradin lägger en fin pass till Karin Meiton som enkelt lägger in bollen i nätet, blott 30 sekunder in i halvleken. Därefter hittade spelarna sig själv och varandra igen. Spelglädjen kom igång, inte bara offensivt utan även i eget målområde. Flera potentiellt farliga lägen avstyrs genom några korta väggpassar och skapar kontringar som motspelarna har svårt att hänga med i. Målchanserna är många men bollen verkar ha nöjt sig med en nätkontakt.

Ett allt mer frustrerat Ulven Ladies börjar desperat tjonga iväg bollen i försök att kvittera men vinner inte mycket mot ett lugnt och fokuserat Hoyzer. Både motspelare och ytor täcks upp av ett samspelt och tryggt lag. När slutsignalen ljuder är ännu en vinst ett faktum och fansen är nära att storma planen av glädje. Eftersnacket var endast positivt och självförtroendet än högre. Om säsongen fortsätter i denna anda är det få som kommer att kunna rå på Hoyzer Girlz.