Högmod går före fall

Hybris är ett tillstånd Hoyzer alltför lätt hamnar i. Det är den förmodade förklaringen till vad som hände i första halvlek onsdagen 20/5.

Förra veckans Hoyzer Girlz-match spelades mot det betydligt sämre laget Rosa Tantern. Trots detta lyckades inte Girlzen med försvarsspelet. Efter ett tidigt 0-3-underläge fick kapten Tara Svensson nog och sköt ett så fantastiskt vackert skott rakt in i motståndarnas kasse. Inte ett öga var torrt!

I andra halvlek taggade Girlzen till och 2-3 målet forcerades in av Linnéa Granberg. Nu fanns det hopp om matchen. Efter att en motståndare hängt sig på Karin Meitons arm blev det straff för Girlzen och Karin sköt en kaxig straff rakt på målvakt men där Lisa Öberg påpassligt  gjorde mål på returen. Lyckan varade inte länge och trots kämparglöd släpptes 4-3 målet in.

Som att inte förlusten räckte hånades Girlzen vid avtackningen av matchen då laget kallades Hökarängen av motståndarna och senare vid rättelse Hoyzer gajs! Hoyzer Girlz ser redan fram emot returmatchen i höst, men redan denna vecka kan Svarta Gamens damer revanschera sig.

Nästa match spelas onsdag 27/4 på Västboda BP mot Team Ernst & Young. Avspark 19.45.